Business English

“Business English” este termenul general folosit pentru acea parte a limbii engleze care se referă la comerțul intenațional, finanțe și industrie. În contextul globalizării, a devenit un lucru obișnuit ca cei care nu sunt vorbitori nativi de limba engleză să studieze această parte a limbii în mod special, cu scopul de a interacționa cu succes cu companiile internaționale care folosesc engleza pentru afaceri. Astfel cunoașterea limbajului adecvat afacerilor a deveni o cerință obligatorie pentru afaceriștii care vor să acceadă la piața internațională.
Engleza pentru afaceri
În afaceri, eticheta contează, așa că va trebui să folosești un limbaj specific atunci când trimiți un mesaj, când vorbești la telefon, când stabilești întâlniri cu partenerii de afaceri sau faci planul unei deplasări. Engleza pentru afaceri este foarte diferită de engleza vorbită în mod normal. Structura limbii este aceeași, dar va trebui să inveți să te exprimi adecvat, într-o manieră profesională. Dacă ești deja vorbitor de limba engleză, ești pe calea cea bună, mai trebuie doar să îți însușești elemetele de vocabular specifice afacerilor. Acest lucru îl poți realiza apelând la meditațiile online oferite de Profa De Engleză.

***

“Business is the organized effort of individuals to produce and sell for a profit, the goods and services that satisfy society’s needs. A person who risks his/her time, effort and money to start and operate a business is called entrepreneur.”

“Goods” means possessions and personal property or articles of commerce; merchandise. (bunuri, articole comerciale)
E.g:
1. Students simulate the trading of goods between countries.
2. From all the goods they sold, the king collected taxes, or money.

An “entrepreneur” is a person who organizes, operates, and assumes the risk for a business venture. (antrepenor)
E.g:
1. Jane Stuard is an impeccably urban coffee shop entrepreneur.
2. The key is that although a successful entrepreneur takes risks, those risks are measured.