Școala de Vară – Cursuri de limbă engleză online

A început vacanța de vară, însă aici, la Profa de Engleză, cursurile continuă. Vă propunem să fructificați timpul liber învățând limba engleză sau îmbogățindu-vă cunoștințele pe care deja la aveți, invitându-vă la Școala de Vară.
Școala de Vară - Cursuri de limba engleză
Aveți ocazia să învățați de oriunde, de la orice calculator cu acces la Internet. Lecțiile vor fi personalizate, în funcție de nevoile, cerințele și nivelul de cunoaștere al limbii engleze. Cursurile se vor finaliza cu un examen și toți participanții vor primi câte o diplomă. Pentru cei care se înscriu din prima săptămână oferim o reducere de 20%.
Fie că sunteți în căutarea unui loc de muncă unde cunoașterea limbii engleze constitue un avantaj, fie vă pregătiți să plecați în vacanță și doriți să nu mai întâmpinați dificultăți în călătoria în străinătate, acesta este momentul cel mai potrivit pentru a învăța limba engleză.
Pentru înscriere la cursurile Școlii de Vară – Profa de Engleză trebuie să ne trimiteți un e-mail cu numele, adresa de e-mail și un număr de telefon.
Vă așteptăm la cursuri!

One thought on “Școala de Vară – Cursuri de limbă engleză online

Comments are closed.